Κέντρο πληροφόρησης

Ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Οι τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών μεταβάλλουν ριζικά τον τρόπο εργασίας, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και συναλλαγών οικονομικού χαρακτήρα. Δημιουργούν διεθνώς μια νέα κοινωνία της Πληροφορίας, με νέα δεδομένα και νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη, την ευημερία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η ισότιμη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την Κοινωνία της Πληροφορίας αποτελεί βασική επιλογή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου. 

Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία Δημόσιου Κέντρου Πληροφόρησης μέσα στο χώρο της Βιβλιοθήκης με προωθημένες υποδομές τεχνολογίας για να υποστηρίξουμε τη μάθηση καθώς και άλλες δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή μας.

 Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο μπορούν όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες της να έχουν δωρεάν πρόσβαση και να λαμβάνουν και με τη βοήθεια του προσωπικού της βιβλιοθήκης όσες πληροφορίες αναζητούν. 

Δημόσιο Κέντρο Πληροφόρησης

Συγκεκριμένα, στο Δημόσιο Κέντρο Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον 10 θέσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι μπορούν, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης,  να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις Εθνικές και Ευρωπαϊκές βάσεις που είναι διαθέσιμες στο δίκτυο.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Όχι, θέλω να μάθω περισσότερα.