Ξεναγήσεις

Η Βιβλιοθήκη αναλαμβάνει κατόπιν ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) ή τηλεφωνικής συνεννόησης (στο 26340 27388), ξεναγήσεις στους χώρους της για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και για οργανωμένες ομάδες επισκεπτών. Οι ξεναγήσεις γίνονται πάντα σε ώρες λειτουργίας, διαρκούν 30΄-60΄και περιλαμβάνουν μια σύντομη και ευχάριστη βόλτα σε όλους τους χώρους με παράλληλη αναφορά στις υπηρεσίες που προσφέρονται.
Στόχος είναι να φέρουμε σε επαφή το ευρύ κοινό και  κυρίως τους μαθητές  με το υλικό και τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης.

Επίσης, διοργανώνονται εκδηλώσεις που προωθούν την φιλαναγνωσία, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, ενώ στις άμεσες προτεραιότητες της Βιβλιοθήκης είναι ο σχεδιασμός και η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά σχολικής ηλικίας που θα δρουν συμπληρωματικά προς το έργο του σχολείου και που θα ενθαρρύνουν τους μαθητές  να συμμετέχουν ενεργά, να απελευθερώnουν τον τρόπο σκέψης τους, να εκθέtουν τους προβληματισμούς τους και να μυηθούν στα μονοπάτια της αποτελεσματικής αναζήτησης και χρήσης πληροφοριών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Όχι, θέλω να μάθω περισσότερα.