Χριστουγεννιάτικο Ωράριο Βιβλιοθήκης


Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου!


Βγήκε το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου! Οι προεγγραφές για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν 30/12, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16/12. Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26340 27388. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Εκδήλωση με θέμα “Η υποδοχή του πολύ μικρού παιδιού στον κοινωνικό χώρο”Το “ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ”, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Η υποδοχή του πολύ μικρού παιδιού στον κοινωνικό χώρο” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Οι ψυχολόγοι Μαρία Κακογιάννη, Έφη Κονίδα και Christine Moerkl θα συνομιλήσουν με το κοινό για τα σημαντικά πρώτα χρόνια της ζωής και την εμπειρία τους ως πρόσωπα υποδοχής στο Μεγάλο μας Σπίτι στην Αθήνα που λειτουργεί από το 2015 και βασίζεται στην ιδέα του Πράσινου Σπιτιού όπως το εμπνεύστηκε και το υλοποίησε το 1979 η γαλλίδα ψυχαναλύτρια Francoise Dolto και η ομάδα της. Το Μεγάλο μας Σπίτι δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, με σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο υποδοχής, συνάντησης και πρώιμης κοινωνικοποίησης βρεφών και μικρών παιδιών 0-4 ετών που τον επισκέπτονται με τους συνοδούς τους (γονείς ή πρόσωπα φροντίδας) χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία του Ζαν-Μισέλ Καρέ "Μεγαλώνοντας με μικρά βηματάκια" που γυρίστηκε το 2010 στο Πράσινο Σπίτι στο Παρίσι.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη χωρίς προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης (26340 27388).


Πρόσθετες Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Όχι, θέλω να μάθω περισσότερα.