ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ προσωρινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το κοινό (Αναγνωστήριο, δανεισμούς, επιστροφές βιβλίων κλπ.) μέχρι 24 Μαρτίου 2020, μετά την Κοινή Υπουργική απόφαση αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 16838 των ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, σχετικά με τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όσοι χρήστες έχουν δανειστεί υλικό που πρέπει να επιστραφεί, μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης καθημερινά από τις 8:00-14:00 για την ανανέωσή του.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.

Χριστουγεννιάτικο Ωράριο Βιβλιοθήκης


Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου!


Βγήκε το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων για παιδιά στη Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου! Οι προεγγραφές για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν 30/12, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16/12. Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26340 27388. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πρόσθετες Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Όχι, θέλω να μάθω περισσότερα.