Βιβλίο & Βιβλιοπωλεία

  Μπεστ σέλερ : http://www.in.gr/books/

Κατάλογος ελληνικών εκδόσεων ανά κατηγορία, λίστα με τις "άριστες πωλήσεις" της χρονιάς σε βιβλία αλλά και δίσκους πολυμέσων (CD-Rom).

 

Είναι η ηλεκτρονική Μέκκα για όσους αναζητούν τις πρώτες εκδόσεις γνωστών μυθιστορημάτων ή παιδικών βιβλίων. Στο site μπορείτε επίσης να βρείτε άρθρα και μελέτες που αφορούν τους συλλέκτες παλιών βιβλίων και όλη τη σχετική ειδησεογραφία.

 

Ίσως να είναι αδύνατον να βρείτε το "Ηapworth16" του J.D. Salinger, σε έκδοση του 1924, αν δεν το αναζητήσετε στο ΒookFinder. com. Από εδώ ξεκινά μια αναζήτηση σε περισσότερα από 4.000 sites που ειδικεύονται στις πωλήσεις βιβλίων. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να εντοπίσετε τα πάντα: από best sellers μέχρι σπάνιες εκδόσεις.

 

Η Διοτίμα είναι ένα site που συγκεντρώνει πληροφορίες για τη ζωή και τη θέση της γυναίκας κατά την αρχαιότητα. Προσφέρεται πλούσια βιβλιογραφία και η... εγγύηση της "Στοάς" - ενός οργανισμού που προωθεί τη δημιουργία ηλεκτρονικών πηγών για κλασικές σπουδές.

 

Μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, αρχαία ελληνικά και λατινικά κείμενα, φωτογραφίες από σκίτσα και γλυπτά, νομίσματα, αμφορείς, αρχαιολογικές τοποθεσίες. Θα βρείτε περίπου 341 έργα αρχαίων συγγραφέων, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε είτε στα αρχαία ελληνικά (φροντίζοντας να έχετε την κατάλληλη γραμματοσειρά), είτε μεταφρασμένα στα αγγλικά. Φιλοξενούνται επίσης άρθρα κορυφαίων καθηγητών από πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

 

Ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο εξειδικευμένο στην αρχαία ελληνική Ιστορία. Σε συνεργασία με την Αmazon, είναι μία από τις καλύτερες εμπορικές γωνιές για ιστορική βιβλιογραφία που, εκτός από αγορές, μπορεί να αξιοποιηθεί και για βιβλιογραφική έρευνα.

 

 

IFLA (International Federation of Library Associations)

 

 

Βιβλιογραφικός κόμβος

 

 

 

Διαπανεπιστημιακό σύστημα ψηφιακής βιβλιοθήκης για την ηλεκτρονική τεκμηρίωση της σύγχρονης ελληνικής γκρίζας βιβλιογραφίας.

 

 

 

Ηλεκτρονικό Βιβλίο για ΟΛΟΥΣ

 

 

Eκδόσεις-βιβλιοπωλείο

 

 


 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Όχι, θέλω να μάθω περισσότερα.