ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Ταξίδι στο Κέντρο των Πολιτισμών"

 

ΑΦΙΣΑ

Η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου και το Κέντρο Κοινότητας- Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας συνδιοργανώνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης για παιδιά 8-12 ετών με τίτλο "Ταξίδι στο κέντρο των Πολιτισμών".
 
Σκοπός του προγράμματος, το οποίο θα αρχίσει τον Δεκέμβρη του 2022 και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023, αποτελεί η αμοιβαία αναγνώριση, κατανόηση και αποδοχή μαθητών/τριών με καταγωγή από διαφορετικές χώρες, με σημείο αναφοράς την πολιτισμική τους ταυτότητα, μέσα από τις παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα, τις τέχνες, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό τους. Κάθε μήνα, στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης, θα ταξιδεύουμε στον πολιτισμό μιας διαφορετικής χώρας, ενώ παράλληλα, θα εξερευνούμε βιωματικά τις παραδόσεις άλλων χωρών μέσα από τις αφηγήσεις και τις παραδόσεις τους.
 
Αυτό το Σάββατο, 17/12, θα ταξιδέψουμε σε χώρες όλου του κόσμου για να γνωρίσουμε τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου (26340 27388).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Δελτίο τύπου Ναύπακτος 14/12/2022.
Ακολουθεί το Δελτίο τύπου.
 

 

 
 

 Βρείτε μας:    Facebook    instagram 
blue web pict 08.png 64    2634027388
favpng email icon design internet webmail  mail@vivl-nafpakt.ait.sch.gr
map pin 48   Α. Κοζώνη 7, Ναύπακτος  Τ.Κ. 30300

Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο

Εθνική βιβλιοθηκη

 logodiaygeia

 

  Online κατάλογος
Ηλεκτρονικός Κατάλογος