νικοσ αντωνατοςΈχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την ψηφιακή έκδοση του βιβλίου της κα Χρυσώ Σπυρέλη με τίτλο «Η Εργογραφία – Βιβλιογραφία – Ανθολόγιο του Νίκου Αντωνάτου».

Ο Νίκος Αντωνάτος, Μεσολογγίτης ποιητής της δεύτερης μεταπολεμικής γενιάς, ξεκίνησε την εκδοτική παρουσία με την πρώτη του ποιητική συλλογή τη δεκαετία του 1980.

Η φιλόλογος, ποιήτρια και συγγραφέας κα Χρυσώ Σπυρέλη επιμελήθηκε έκδοσης με τίτλο «Η Εργογραφία – Βιβλιογραφία – Ανθολόγιο του Νίκου Αντωνάτου» όπου συγκέντρωσε κριτικές και όλα τα σχετικά βιβλιογραφικά της ποιητικής του διαδρομής. Στον τόμο αυτόν αναλύονται τα βασικά μοτίβα, η θεματική, η ποιητική τεχνική και η δημιουργική πορεία του ποιητή για το χρονικό διάστημα (2007-2021).

Η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου με χαρά συμπεριέλαβε και αυτή την έκδοση στην σειρά «Νεοέλληνες συγγραφείς – Βιβλιογραφία» και φροντίζει να φθάσει στις Βιβλιοθήκες και στα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας και όλης της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς για την άδεια που μας έδωσαν προκειμένου να κοινοποιήσουμε και την ψηφιακή μορφή του έργου τους.

Για να κατεβάσετε το ebook επισκεφτείτε την ψηφιακή μας συλλογή ή μπορείτε να πατήσετε εδώ για άμεση λήψη.

 Βρείτε μας:    Facebook    instagram 
blue web pict 08.png 64    2634027388
favpng email icon design internet webmail  mail@vivl-nafpakt.ait.sch.gr
map pin 48   Α. Κοζώνη 7, Ναύπακτος  Τ.Κ. 30300

Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο

Εθνική βιβλιοθηκη

 logodiaygeia

 

  Online κατάλογος
Ηλεκτρονικός Κατάλογος