Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 10:00- 12:00
Ας ετοιμαστούμε όλοι και όλες για το επόμενο ταξίδι μας στο Κέντρο των Πολιτισμών της Ασίας με ήθη και έθιμα από το μωσαϊκό των Παραδόσεων των χωρών της μεγαλύτερης ηπείρου της Γης και συγκεκριμένα των λαών της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ινδίας, της Κορέας, της Αρμενίας, της Ταιβάν, του Βιετνάμ, της Μογγολίας και πολλών άλλων Πολιτισμών της!

μη διστάσεις να κάνεις κράτηση θέσης σε έναν από τους Οδηγούς Σέρπα (Sherpa), Υπεύθυνους Φυλάρχες του όρους Θιβέτ!
Τηρείται σειρά προτεραιότητας καθώς λόγω του υπερβολικού ψύχους και του χιονιού στο οροπέδιο του Θιβέτ τα ταξίδια πραγματοποιούνται μόνο το Καλοκαίρι!
Με την εκπαιδευτικό Αδαμοπούλου Χαρούλα από το “Κέντρο Κοινότητας- Παράρτημα Ρομά” της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου
Ναυπακτίας Δήμος Ναυπακτίας και την υποστήριξη της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου”.
Για παιδιά 8-12 ετών
Με προεγγραφή
