Λέσχη Ανάγνωσης

 

Λέσχη Ανάγνωσης

 

Τα τελευταία χρόνια οι Λέσχες Ανάγνωσης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας, καθώς όλο και περισσότερα άτομα επιθυμούν να μοιράζονται τη χαρά της ανάγνωσης με άλλους αναγνώστες, να απολαμβάνουν μια ωραία συζήτηση γύρω από ένα βιβλίο, να επικοινωνούν και να αξιοποιούν δημιουργικά μέρος του ελεύθερου χρόνου τους.

Στο πλαίσιο αυτό ένας πυρήνας ανθρώπων με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την ανάγνωση και τη συζήτηση έχει δημιουργήσει μια από τις πιο σταθερές και εποικοδομητικές δράσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Πρόκειται για τη Λέσχη Ανάγνωσηςτης Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου, που συναντιέται σε τακτά χρονικά διαστήματα και συζητά για διάφορα βιβλία, κυρίως λογοτεχνικά, αποσκοπώντας την καλλιέργεια της σχέσης με το διάβασμα και την ανταλλαγή απόψεων.

Οι συναντήσεις των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα (συνήθως Τετάρτη) και είναι ανοιχτές σε κάθε ενδιαφερόμενο. Θα ήταν μεγάλη χαρά να δούμε τη βιβλιόφιλη παρέα να μεγαλώνει και να φιλοξενεί νέα πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν τις απόψεις τους με αφορμή το βιβλίο.

 Βρείτε μας:    Facebook    instagram 
blue web pict 08.png 64    2634027388
favpng email icon design internet webmail  mail@vivl-nafpakt.ait.sch.gr
map pin 48   Α. Κοζώνη 7, Ναύπακτος  Τ.Κ. 30300

Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο

Εθνική βιβλιοθηκη

 logodiaygeia

 

  Online κατάλογος
Ηλεκτρονικός Κατάλογος