Αναγνωστήριο 

 Αναγνωστήριο

Στο ήσυχο και άνετο περιβάλλον του αναγνωστηρίου οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν και να μελετήσουν είτε τεκμήρια από τη Συλλογή της Βιβλιοθήκης είτε το δικό τους υλικό. Έχουν, επίσης, πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο της Βιβλιοθήκης, ενώ μέσα στο χώρο υπάρχουν πρίζες για παροχή ρεύματος.

Οι χρήστες οφείλουν να τηρούν τον κανονισμό του Αναγνωστηρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και η αδιατάρακτη ιδιωτική μελέτη. Η τήρηση ησυχίας, η ρύθμιση των κινητών τηλεφώνων στην αθόρυβη λειτουργία και η σωστή χρήση των τεκμηρίων που παρέχονται είναι μερικοί από τους κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Για οποιοδήποτε πρόβλημα γίνεται αντιληπτό θα πρέπει να ενημερώνονται οι αρμόδιοι υπάλληλοι.

Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών απαγορεύεται σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης.

H Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου δεν έχει καμία ευθύνη για την απώλεια ή τη φθορά οποιουδήποτε προσωπικού αντικειμένου των χρηστών.

Η Βιβλιοθήκη μπορεί να δεσμεύσει για ορισμένο χρονικό διάστημα το Αναγνωστήριο για να το χρησιμοποιήσει για δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όταν κρίνεται αναγκαίο. Στις περιπτώσεις αυτές οι χρήστες ενημερώνονται εγκαίρως μέσω της ιστοσελίδας και μέσω της σελίδας στο Facebook.

 Βρείτε μας:    Facebook    instagram 
blue web pict 08.png 64    2634027388
favpng email icon design internet webmail  mail@vivl-nafpakt.ait.sch.gr
map pin 48   Α. Κοζώνη 7, Ναύπακτος  Τ.Κ. 30300

Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο

Εθνική βιβλιοθηκη

 logodiaygeia

 

  Online κατάλογος
Ηλεκτρονικός Κατάλογος